Zinfandel’s

Pogodnosti

Za vlasnike Mastercard i Maestro kartica koji konzumiraju obrok u restoranu Zinfandel’s, kao i za njihove goste, osiguran je besplatan desert po izboru chefa kuhinje.


Otmjen prostor u sklopu prestižnog hotela Esplanade Zagreb

Restoran Zinfandel’s dojmljiv je i otmjen prostor u sklopu prestižnog hotela Esplanade Zagreb. Njegovo jedinstveno ozračje, vrhunska usluga te kuhinja koja kombinira najbolje domaće namirnice i okuse iz cijelog svijeta jamstvo su gastronomskog užitka u samom srcu Zagreba.

Ime je dobio po sorti grožđa zinfandel, koja je ujedno i zaštitni znak restorana. Iz tog razloga 2013. godine poznati hrvatski vinar g. Vlado Krauthaker darovao je hotelu i restoranu nekoliko loza zinfandelsa koje danas osoblje pažljivo njeguje u vrtu Oleander terase.

Za izvrsnu kuhinju zadužena je glavna šefica Ana Grgić, čije bogato dugogodišnje iskustvo i školovanje kod vrhunskih svjetski poznatih chefova garantiraju nezaboravan gurmanski doživljaj. Postavši prva žena na čelu Esplanadine kuhinje, Ana je nastavila slijediti tradiciju vrhunske gastronomije uz specifičan potpis koji daje jelima.

Tijekom svoje karijere Ana je u Esplanadi pripremala jela za brojne državne dužnosnike, kraljevske obitelji, zvijezde sa svjetske šoubiz scene i mnoge druge. Ana je primila i niz priznanja za osobnost, izvrsnost i stil kuhanja te je postala ambasadorica projekta Fish Forward u inicijativi Svjetske organizacije za zaštitu prirode WWF. Anin stil pripreme jela uključuje kombinaciju mediteranskih i kontinentalnih klasičnih okusa pripremljenih na moderan trendi način uz povremeno poigravanje s molekularnom kuhinjom čime nerijetko se stvaraju neobične kombinacije okusa ugodne za oko i nepce.

Vinska karta restorana Zinfandel’s nudi više stotina vrsta vina, uglavnom iz Hrvatske i drugih dijelova svijeta. Kako bi savršeno upotpunila jelovnik Zinfandel’s restorana, vina pažljivo odabire prvi hrvatski sommelier Ivan Šneler.

Ponuda restorana Zinfandel’s uključuje bogati bife i a la carte doručak, Nedjeljni brunch, flambe ponudu, gluten free ponudu, kao i povremena gostovanja vrhunskih vinara i chefova u isprobanom konceptu – Večer velikih vinara. Restoran je otvoren svaki dan te gostima nudi objedovanje na otvorenoj Oleander terasi, besplatni super brzi Internet te uslugu Press reader hot zone za besplatno preuzimanje i listanje domaćih i stranih novina i časopisa.

 

 

Sve novosti možete pratiti na Instagram, Facebook, www.zinfandels.hr/

Esplanade Zagreb Hotel

Mihanoviceva 1, 10000 Zagreb, CROATIA

Tel. +385 1 4566 644, Fax. +385 1 4566 050

E-mail: zinfandels@esplanade.hr