Submarine – Možeš li se suočiti s novom burger zvijeri iz Submarinea?

Pogodnosti

Restoran Submarine Burger osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok u restoranu besplatnu kavu po izboru gosta.

Adresa
Frankopanska 11, 10000 Zagreb
Radnička cesta 34, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

Frankopanska 11
Pon-Čet: 11:00-23:00
Pet-Sub: 11:00-24:00
Ned: 13:00-21:00

Radnička 34
Pon-Čet: 11:00-22:00
Pet-Sub: 11:00-23:00
Ned: 12:00-18:00

Telefon

Monster burger pokazuje kako je veličina ipak bitna

Postoji li što bolje od slasnog, domaćeg i kvalitetnog burgera? Odgovor je jasan – bolji je samo veliki slasni, domaći i kvalitetni burger.

Očito je to bila jedna od misli vodilja u poznatom lancu restorana Submarine Burger.
Naime, njihov novi tzv. Monster burger sadrži tri sloja junetine iz lokalnog uzgoja, Special Submarine umak, svježu zelenu salatu, grilani topljeni sir, dimljenu dalmatinsku pancetu i tajni BBQ Mayo umak.
A sve to unutar mekog i putrastog peciva iz lokalne zagrebačke pekare, kojeg se može birati u brioche i integralnoj varijanti te unutar omota od zelene salate.

Kako nam otkrivaju u Submarineu, mnogi nisu „dovoljno hrabri“ za ovaj pothvat, pa se ipak odlučuju za blaže varijante burgera.

„Slaganje“ pljeskavica u Submarinu ipak nije novost jer se svaki burger iz ponude može dobiti s doslovno neograničenom količinom mesa pa se tako nerijetko nađu oni koji se odluče za pet ili čak i više pljeskavica u svojem omiljenom burgeru.

Očekivano, mnogo je onih koji se „preračunaju“ pa ipak ne mogu svladati takve zvijeri.
Ono po čemu se Submarine razlikuje od brojnih sličnih mjesta su isključivo lokalni sastojci koji dolaze s lokalnih OPG gospodarstava. U pripremi jela koriste se isključivo svježe i organske namirnice, koje nisu prethodno bile smrznute niti industrijski obrađene te u sebi ne sadrže aditive.

Burgeri se spremaju na posebno dizajniranom roštilju, poslužuju na daskama od maslinovog drveta, a svaki je restoran posebno uređen u njihovom specifičnom industrijskom stilu.

S Monster burgerom može se suočiti u svakom Submarine restoranu u Zagrebu, Rijeci i Beogradu.

U njihovoj kuhinji se redovito nešto novo kombinira i osmišljava, tako da se i dalje mogu očekivati slasna iznenađenja. Do tada valja skupiti hrabrosti i pobijediti ovu trostruku dozu savršenstva.

Više o Submarine Burgeru:

www.submarineburger.com

Facebook –  Submarine Burger

Instagram – https://www.instagram.com/submarineburger/