Submarine Burger

Pogodnosti

Restoran Submarine Burger osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok u restoranu besplatnu kavu po izboru gosta.

Adresa
Frankopanska 11, 10000 Zagreb
Radnička cesta 34, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

Frankopanska 11
Pon-Čet: 11:00-23:00
Pet-Sub: 11:00-24:00
Ned: 13:00-21:00

Radnička 34
Pon-Čet: 11:00-22:00
Pet-Sub: 11:00-23:00
Ned: 12:00-18:00


Submarine Burger, place koje je spojilo globalne trendove i lokalne namirnice

Probajte vrhunske burgere sa 100% domaćim junećim mesom te vrhunskim sastojcima koji odlično idu s domaćim ličkim krumpirićima.

Ljubiteljima vrhunskih gurmanskih kreacija već je dobro poznata zagrebačka podmornica slasnih burgera koja redovito iznenađuje svojim novim idejama.
Jedno je sigurno, u Submarine restoranima u Frankopanskoj 11 i Radničkoj 34, sigurno nećete pronaći ništa „uobičajeno“. Kreativne kombinacije burgera, koje su osmislili vrhunski svjetski stručnjaci, nerijetko spajaju često nespojive namirnice sa 100% domaćim junećim mesom i mekim pecivima koji se pripremaju od cjelovitih žitarica u okolici Zagreba.

Ipak, kreativnost i posebnost im nije izražena samo u kuhinji. Inovativan rustikalni i industrijski dizajn restorana stvara osjećaj topline i komfora.
S kombinacijom ta dva stila dobiva se grubi i nedovršen izgled koji odiše opuštenošću, ali i dalje ima toplinu malog domaćeg gospodarstva na kojem se i uzgajaju namjernice koje su korištene u pripremi samog burgera.

U prostoru prevladavaju elementi drva, metala i ručne grafike, dok se u gruboj obradi zidova, ocrtava opuštenost i “neformalni” karakter prostora koji odiše lokalnom urbanom kulturom.
Ono što je središte ova dva restorana svakako je poseban Submarine roštilj gdje se gosti na licu mjesta mogu uvjeriti u vrhunsku pripremu svakog jela. Otvoren roštilj bez sumnje pridonosi uvjerljivosti o gourmet kvaliteti i domaćem načinu pripreme.

Ipak, vratimo se na ono najvažnije – kvalitetu ponude i Submarine usluge.
U kreiranju jela uvijek se koriste svježi i neprerađeni sastojci, bez dodataka aditiva. Povrće se dovozi s malih lokalnih imanja direktno u restorane, isto kao što se peciva nabavljaju od lokalne obiteljske pekare, dok su u ponudi piva isključivo craft pive odličnih autohtonih okusa i hladno prešani prirodni sokovi.

Submarine je već odavno dokazao kako nije samo jedan od restorana na bogatoj hrvatskoj sceni burger jointova, već pomno izrađen brand koji potiče razvoj domaćih gospodarstava, njeguje gurmansku odvažnost i potiče socijalnu osviještenost donacijama i kontinuiranim dobrotvornim akcijama.

Više o Submarine Burgeru:

www.submarineburger.com

Facebook –  Submarine Burger

Instagram – https://www.instagram.com/submarineburger/