Sofra Green Gold i dalje najbolji bosanski restoran u gradu

Pogodnosti

Vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Sofra dobivaju besplatnu čašu pjenušca kao aperitiv po izboru chefa kuhinje.

Adresa
Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

Pon – sub: 10 h do 01 h
Ned: 12 h do 18 h
Praznicima: 12 h do 18 h

Telefon

Kada je Sofra Green Gold prvi puta otvorila svoja vrata ljubitelji bosanskih specijaliteta mogli su naslutiti da će put Sofrine kuhinje biti nešto posebno. Priča jednog od najuspješnih zagrebačkih restorana nastavila se vrlo uspješno razvijati te je Sofra Green Gold brzo došla na glas najboljeg bosanskog restorana glavnog grada

Nedavnim preuređenjem poznatog i jedinstvenog prostora, ali i preseljenjem na još pristupačniju lokaciju , također u Green Gold centru, Sofra je, ako je sudeći po reakcijama gostiju, zasigurno podigla zadovoljstvo starih gostiju na jednu višu razinu.

Kod preuređenja, pazilo se na svaki element restorana, sve je pažljivo promišljeno, ali i temeljito izvedeno. Smatraju da je svaka promjena dobrodošla, no ipak se trebalo paziti na očuvanje izvornosti i očuvanje poznate domaće atmosfere na koju su njihovi gosti navikli.

Posebnu pažnju restoran je ponovo posvetio uređenju interijera pa restoranom vlada duh starih sarajevskih restorana postignut kroz starobosanske motive sa sebiljom, tradicionalne sećije, antikne lustere, ukrašeno posuđe i stolove koji se skladno nadopunjuju s drvenim elementima.


Ambijent Sofre pogodan je za organiziranje različitih proslava i druženja, a s obzirom na veliku popularnost restorana te činjenicu da se nerijetko traži i stolica više, rezervaciju stola često je potrebno i najaviti.

Vrhunska ponuda bosanskih delicija i tradicionalnih specijaliteta, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto Sofra Green Gold već godinama uspješno posluje, a zadovoljstvo gostiju i dalje je na prvom mjestu.

Sofra Green Gold nudi tradicionalne okuse japraka, bamije, begove čorbe ili bosanskog lonca, a poseban ponos ovog restorana zasigurno je jedinstveno jelo nastalo iz ljubavi prema zavičaju – Zmaj od Bosne.

Želite li otkriti kakva su okusa autentična bosansko-hercegovačka jela, krenite prema Sofri Green Gold i upoznajte se s vrhunskom kuhinjom Sofre te se opustite uz zvuke romske glazbe, ples trbušnih plesačica ili stare sevdalinke!

Foto: Ivana Kaurloto za Story Gourmet