Sofra Green Gold

Pogodnosti

Vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Sofra dobivaju besplatnu čašu pjenušca kao aperitiv po izboru chefa kuhinje.

Adresa
Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

Pon – sub: 10 h do 01 h
Ned: 12 h do 18 h
Praznicima: 12 h do 18 h


Bosanska kuhinja u srcu Zagreba

Čarobno mjesto koje se pripremajući vrhunske bosansko-hercegovačke specijalitete i delicije smjestilo u sam vrh najprepoznatljivijih zagrebačkih restorana. Otkrijte što ovaj restoran čini posebnim i omiljenim kod posjetitelja i zašto se nalazi visoko na ljestvici najboljih restorana koji nude tradicionalnu orijentalnu kuhinju!

Sofra Green Gold – restoran koji je nastao iz ljubavi vlasnice prema svojim korijenima i tradicionalnoj bosansko-hercegovačkoj kuhinji te vrlo uspješno sezonu za sezonom donosi dašak orijenta u hrvatsku metropolu.

Restoran kojemu nije trebalo dugo da postane prepoznatljivim među zagrebačkom publikom, postao je sinonim bosanske gastronomije u Zagrebu, a vrhunska ponuda bosanskih delicija i tradicionalnih specijaliteta koji se poslužuju u autohtonom bosanskom ambijentu itekako je zasluženo smjestila Sofru Green Gold u sam vrh restorana koji u svojoj ponudi nude tradicinalnu kuhinju.
Slijedeći ljubav prema korijenima i tradicionalnoj bosansko-hercegovačkoj kuhinji vlasnica Sofre pažljivo je gradila ovu uspješnu i nadasve posebnu poslovnu priču.

Kuhari u Sofri Green Gold jela stvaraju isključivo iz vrhunskih sastojaka slijedeći originalnu bosansku recepturu kako bi posjetitelju ponudili ono najbolje od tradicije uz veliko bogatstvo okusa. Tako se danas na Sofrinom jelovniku ponosno nalazi tradicionalni japrak, bamija, begova čorba ili mnogima omiljen bosanski lonac, no svakako poseban ponos restorana je originalno jelo nastalo iz ljubavi prema korijenima – Zmaj od Bosne.

Već prvim korakom u svijet Sofre Green Gold lako je primjetiti da je posebna pažnja posvećena uređenju interijera te da restoranom vlada duh starih sarajevskih restorana koji je postignut kroz pažljivo odabrane starobosanske motive sa sebiljom, tradicionalne sećije, antikne lustere, posuđe s posebnim detaljima i drvene stolove koji se skladno sklapaju s cijelim prostorom.
Prostrani interijer pruža mogućnost organiziranja proslava i druženja kako bi vaše posebne prigode postale još posebnijima, a programske večeri stalan su repertoar Sofre pa tako svaki tjedan možete uživati u romskoj glazbi, plesu trbušnih plesačica te u zvuku starih sevdalinki.
Ovdje možete popiti pravu tursku kavu serviranu u džezvicama te se zasladiti iz rahat lokum. Uz tradicionalnu ponudu bosanskih jela gosti se mogu opustiti uz Sarajevsko pivo, ali i odličnu ponudu domaćih i stranih vina.

Ukoliko još niste, posjetite Sofru Green Gold i doživite idealan spoj bosanske kuhinje, atmosfere i tradicionalnog interijera!

Sve novosti pratite na http://sofra.hr/