OXBO Restaurant&Bar

Pogodnosti

Restoran Oxbo Wine & Bar Restaurant (Hotel Double Tree by Hilton) pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica Mastercard menu po posebnoj cijeni od 195,00 kuna – Mastercard menu (Juha od muškatne buče, ulje od buče i tostirane bučine sjemenke; Popečena tuna s crnim i bijelim sezamom, wasabi pire krumpir, poriluk, gljive, umak od crnog vina i grejpa; Mini pita od muškatne buče, dulce de leche, mascarpone sorbet).

Adresa
Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb
Radno vrijeme

07:00AM – 11:00PM


OXBO Urban Bar & Grill

OXBO Restaurant&Bar svoju odličnu ponudu jela temelji na osnovnoj ideji koja kaže da je samo najbolje dovoljno dobro. Jedan smo od nekolicine europskih restorana gdje se priprema vrhunski Black Angus odrezak.

U OXBO Wine baru izborom vina razmazit ćemo vaša osjetila, a kada ogladnite, spretni tim restorana pobrinuti će se da vam potpuno udovolji. Srdačna posluga OXBO restorana osigurati će vam osjećaj dobrodošlice uz ležernu, neformalnu i ugodnu atmosferu za onaj poseban osjećaj pripadnosti.

Doživite OXBO restoran u punom sjaju jer je moderno opremljen interijer pravo mjesto za vaše posebne prigode kao što su poslovni eventi, domjenci, vjenčanja, proslave, a naše vrhunsko osoblje se obavezuje da će vam to iskustvo učiniti posebnim.

Slobodno nas informirajte o svojim prehrambenim navikama jer serviramo halal i bezglutenske obroke!
CHEF
Maestro Oxbo restorana je chef Goran Brnčić koji je svoje kulinarsko umijeće tesao diljem svijeta, od Zagreba pa sve do dalekog Dubaia i uz vrhunske svjetski poznate chefove. Osim što je gazda u kuhinji, Goran je u simbiozi s hotelskim poslovanjem za kojeg smatra da je idealni ambijent za gastronomsko napredovanje. Njegova motivacija je vrlo jasna, a proizlazi iz onog konačnog cilja svakog kreativnog kuhara, a to je sretan gost koji se rado vraća po još malo sreće.

Za kraj nam Goran otkriva i svoju nit vodilju koja ga inspirira: Keep it simple and love what you do!

Sve novosti pratite na www.oxbogrill.com/en/homepage/