Otto & Frank

Pogodnosti

Vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Otto & Frank dobivaju besplatnu čašu vina po izboru chefa kuhinje.


Comfort food, Craft Beer, Good Wine & Guilty pleasures

Otto & Frank je zamišljen kao opušteni bar u kojem će se ekipa družiti oko stola s hranom, artisanskim pivama i pomno biranim vinima. S obzirom na lokaciju (Tkalčićeva ulica – u blizini Dolca), ponuda jela bazira se na svježim namirnicima svakodnevno ubranim s najpoznatijeg zagrebačkog placa. Recepti koje smo osmislili daju moderan štih nekim tradicionalnim jelima, no istovremeno koketiramo i sa street food konceptom.

Burger Chutney taleggio

Po principu nepretenciozno, kvalitetno i domaće, Otto & Frank svojim fiksnim menijem nudi par biranih barskih oblizeka (crostini, burgeri, namazi). Dodatno, u dnevnoj se ponudi mijenja par jela, a cijelog se dana mogu naručiti i odlični doručci među kojima je posebno atraktivan onaj klasični zagrebački – u modernoj izvedbi s pohanim, poširanim jajima, grilanom šunkom, domaćim sirom i vrhnjem uz hren. Poznati smo po tradicionalnim jelima pripremljenima na moderan način. U ponudi se tako može naći janjeća pljeskavica, punjene paprike, krvavice s prženim lukom, pork belly uz pire od pečene bundeve, confit purice s mlincima, knedle sa šljivama i šnenokle uz custard s tostiranim sjemenkama koromača I narančinom koricom uz hrskavi honeycomb.

Rukovodimo se idejom dok ima – ima. Također potičemo goste da u torbi donesu i pokoju bocu svog vina na koje mi onda naplaćujemo usluživanje.

Posebna se pažnja posvećuje kvaliteti namirnica, odabiru kvalitetnih vina i piva, maštovitim i slasnim recepturama i dobroj atmosferi. Bitan nam je «sens» gosta. Iskrenost na prvom mjestu, od samog odnosa prema gostima sve do sastojaka, odnosno same ponude.

U maniri ponude i uređenja zabavna je i priča koja se krije iza samog imena bistroa. Otto&Frank su posuđena imena od naših ljubimaca. Otto je francuski buldog; Frank je americki Maine coon mačak. Imajući u vidu s kakvim guštom njih dvojica znaju omastiti brk, odlučili smo bar nazvati jednostavno “Otto & Frank”. Logo u sebi ima simbol ipsilona (&) s dva razicita uha i predstavlja njih dvojicu.
Comfort food, Craft Beer, Good Wine & Guilty pleasures je najkraći opis onoga što mi radimo i u čemu guštamo.

OMASTI BRK je naš slogan, a Otta možete vidjeti na radnom mjestu dok predano žica maženje na terasi. Frank je više samozatajan tip. On naređuje iz sjene.

Sve novosti pratite na InstagramFacebook

Otto & Frank

Ul. Ivana Tkalčića 20, 10000, Zagreb

01 4824 288