Oranž Streets

Pogodnosti

Restoran Oranž Streets pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste dvije pogodnosti – besplatna čaša pjenušca kao aperitiv i Mastercard meni po posebnoj cijeni od 95 kuna (kroketi od drniškog pršuta i paškog sira, sporo kuhana janjeća koljenica, slatko iznenađenje). 

Adresa
Ilica 7, Zagreb
Radno vrijeme

PON-NED 07:30-23:00

Telefon
01/ 7787- 300

Plod zajedničkog rada u kreiranju nove filozofije kuhinje pod Oranž brendom

Oranž Streets je plod zajedničkog rada u kreiranju nove filozofije kuhinje pod Oranž brendom. Fokusiramo se na sezonske i lokalno dostupne namirnice stoga smo svako jutro na Dolcu odakle i dolazi velika većina robe.

Veliku pozornost pridajemo odnosu s našim malim dobavljačima koji nam i osiguravaju najkvalitetnije namirnice. Iz tog razloga naši jelovnici su sezonski i mijenjaju se ovisno o dostupnosti lokalnih namirnica a inspiracija za njih je trenutna i dolazi iz prirode.

Dizajn interijera je baziran na toplini i udobnosti i zamišljen kao mjesto gdje se osjećate kao da vas cijeli prostor grli. U tome nam je pomogao tim kreativnih individualaca kojima je jedna od glavnih niti vodilja bila skandinavska udobnost i toplina. Ali glavna razlika i posebnost našeg prostora je osoblje. Oni su dirigenti našeg orkestra i oni su ti koji čine razliku i stvaraju taj osjećaj udobnosti.

Sve novosti pratite na Facebook, Instagram

Foto: Sanja Jagatić