Lanterna Na Dolcu

Pogodnosti

Vlasnici Mastercard i Maestro kartica koji konzumiraju obrok u restoranu Lanterna na Dolcu i plaćaju Mastercard i Maestro karticom te njihovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – popust od 10% i besplatan desert ili besplatna čaša vina po izboru gosta.

Adresa
Opatovina 31, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

NED – PON: 16:00 – 23:00
UTO – SUB: 11:00 – 23:00


Spoj modernog i tradicionalnog

Restoran Lanterna na Dolcu u centru Zagreba nudi tradicionalna zagrebačka jela s dnevno svježim namirnicama s tržnice Dolac. U svaki stari recept dodali smo svoj novi sastojak kako bi jela bila novog okusa. Kod nas možete probati Zagrebački odrezak na Lanternin način, Štrukle s umakom od borovnice, Medaljoni Opatovina i još puno drugih odličnih jela.

 

Restoran je smješten u jednoj od najstarijih ulica u staroj jezgri Zagreba, u podrumu koji je star preko 300 godina. Interijer stvara posebnu i toplu atmosferu jer je nadsvođen originalnim ciglama koje se lijepo ističu. Tako se s mirisom povijesti i gradskih legendi stapa vrhunski užitak tradicionalne zagrebačke gastronomije.

Željeli smo kroz prostor i hranu spojiti moderno i tradicionalno, pa smo neke ideje dobili i iz stare kuharice iz 1854. godine, koju smo pronašli u Muzeju grada Zagreba. Restoran od početka vode dvojica braće, Tomislav i Ivan Švagelj.

Restoran Lanterna na Dolcu i ove je godine dobitnik certifikata izvrsnosti TripAdvisora. Već nekoliko godina se nalazi među top 15 restorana u Zagrebu po ukupnoj ocjeni usluge, s prosječnom ocjenom gostiju 4,5/5,0, a ovaj je certifikat još jedna nagrada uspješnog rada.
Njavažnije od svega, nemojte zaboraviti rezervirati svoje mjesto online ili pozivom na broj +385 1 481 9009. Vidimo se!

Sve novosti pratite na www.lanterna-zagreb.com/