Konoba Didov San

Pogodnosti

Konzumacijom obroka u restoranu Konoba Didov san vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti ostvaruju pogodnost u obliku besplatnog deserta po želji gosta.


Okusi i mirisi Dalmatinske zagore

Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe Didov San na Gornjem Gradu i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku.

Sve novo rađa se iz starog, onog što je nekad bilo i život svoj je imalo. Tradicija stvara kvalitetu, dosljednost ga održava kroz vrijeme i stvara nove vrijednosti. Kao što se vino rađa iz grožđa, a loza niče iz zemlje koja nije svugdje ista, tako i zalogaj nije samo trenutak u kome nestaje, već plod – uzgojen i njegovan, posebno odabran i ponuđen.


Bogatstvo kuhinje Dalmatinske zagore potječe od njene geografske, nacionalne i kulturne raznolikosti.. Utjecaji na kuhinju su bili bogati i različiti – nastala je kao specifična mješavina bosansko – hercegovačke i mediteranske kuhinje kuhinje.

Autentična jela Dalmatinske zagore su uštipci sa kajmakom, sirom iz kace i mišine, domaći pršut koštradina i raštika, žabe s prštom, puževi, brudet od jegulja i žaba, teletina i janjetina ispod sača itd., osim spomenutih u konobama Didov San preporučujemo Didovu i Babinu tavu, Veliki dimljeni ražnjić i mnoga druge tradicionalne specijalitete.

Sve novosti pratite na Instagram, Facebook, Twitterwww.konoba-didovsan.com/

Konoba Didov San
Mletačka ulica 11
Tel: +385 1 485 11 54