Bistro Fotić

Pogodnosti

Bistro Fotić osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok besplatan digestive – čašu voćne rakije po izboru gosta.

Adresa
Gajeva ulica 25, 10000 Zagreb

Od brzog poslovnog ručka do romantične večere

Bistro Fotić nalazi se u najužem centru Zagreba, samo par minuta od Trga bana Jelačića i
u samoj blizini Zrinjevca.Bistro Fotić svakodnevno nudi jela od mesa i ribe, tjestenine, fina variva i juhice, salate i palačinke, kolače te raznoliku ponudu pizza sa mozzarelom i finim, svježim sastojcima.

Blizina gradske tržnice Dolac koristi nam jer su sva jela u našem bistrou bazirana na dnevno kupljenim svježim i sezonskim namirnicama.

Nudimo i poseban vegetarijanski meni i pizze od integralnog brašna.

U današnje vrijeme kad Zagrepčani nemaju naviku doručkovanja u opuštenoj atmosferi nekog bistroa već ih uglavnom susrećemo po gradskim ulicama sa „škrniclom“ iz obližnje pekare, našim gostima ponudili smo i priliku da u miru pojedu omlet, pečena ili poširana jaja sa domaćim svježe pečenim pecivom i popiju čašu svježe cijeđenog soka te usput pročitaju dnevni tisak.

Kako se u sklopu bistroa Fotić nalazi i galerija CroArtPhoto cluba, prilika je to da naši gosti pogledaju aktualnu izložbu, prosurfaju Facebookom ili WEB-om dok piju kavicu. U prostorijama CroArtPhoto cluba članovi mogu u miru pročitati stručnu literaturu o fotografiji, pročavrljati o novitetima u foto industriji ili prokomentirati aktualne foto izložbe u gradu.

Dok guštate uz čašu vina ili finu kavicu i kolač, možete naručiti fotke koje će u najkraćem roku biti gotove (najviše 30 min.) Bistro Fotić odličan je izbor kako za brzi ručak tijekom radnog vremena tako i za romantičnu i ugodnu večeru nakon napornog dana.

U opuštenom ambijentu ovog mirnog bistroa uživajte u ponudi jela koja obuhvaća brojne tradicionalne i internacionalne delicije
po izboru našeg kuhara po pristupačnim cijenama.

 

Novosti pratite na www.bistrofotic.com/index_hrv.html

Bistro Fotić

Gajeva 25,

10000 Zagreb

Telefon:01 48 10 476

Email:kontakt@bistrofotic.com