Batak Grill Radnička

Pogodnosti

Za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste restoran Batak Grill osigurao je popust od 10% prilikom konzumiranja obroka.

Adresa
Radnička cesta 37c, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

PON-SUB: 11-23h
NEDJELJA: ZATVORENO

Telefon

Uz novu lokaciju, Batak tim predstavlja i novo jelo!

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu, Batak tim svojim je gostima opet pripremio nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera, znaju da je novo IN mjesto u gradu smješteno u poslovnom centru Zagreba.

Kako Radnička ulica u Zagrebu slovi kao simbol transformacije grada, tako je i Batak Grill našao svoje mjesto i ponudio brojnim poslovnim ljudima u okolici i šire, idealno mjesto za ručak, poslovne sastanke i druženja.

Uz novu lokaciju, Batak tim predstavlja i novo jelo – teleću koljenicu!

S kriškama mladog krumpira i pancetom, teleća koljenica pripremljena je tzv. suvid tehnikom, pri kojoj se meso stavlja u posebne vrećice zajedno sa začinima te se peče u vlastitom soku nekoliko sati. Nakon toga meso upije sve potrebne arome, zbog čega je tako sočno. Mlado teleće meso u Batak restoranima je kontroliranog domaćeg uzgoja.

U proljeće je predstavljen novi koncept restorana na zagrebačkom kvartu Kajzerica – prvom Batku koji u sklopu restorana ima i Batak Craft Beer Bar s više od 50 vrsta piva. Uskoro je i planirano otvorenje u Buzinu, a ostale Batak restorane možete naći na već dobro poznatim lokacijama u Centru Cvjetni, na Golf terenima, Kvatriću, Rudešu, Savici, kao i u Sesvetama i Zaprešiću.

Sve novosti možete pratiti na Facebook, Instagram i web stranici www.batak-grill.hr.

Batak grill Radnička
Radnička cesta 37c (bivši Maksimilijan)
Tel: 01-6061-155