Baltazar

Pogodnosti

Konzumacijom obroka iz à la carte ponude (u iznosu 100 kn po osobi) u restoranu Baltazar vlasnik Mastercard i Maestro kartica i njegovi gosti biraju između dvije pogodnosti – besplatna rakija po izboru gosta ili besplatan sok Pipi.

Adresa
Nova Ves 4, 10000 Zagreb
Radno vrijeme

Ponedjeljak – subota: 12 – 24h
Nedjelja: 12 – 17h


Jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana

Smješten u staroj kaptolskoj kuriji nedaleko od Katedrale, poznat je po vrhunskoj kvaliteti i raznovrsnoj ponudi specijaliteta kontinentalne kuhinje, pripravljenih od svježih namirnica najviše kakvoće.

Na tradicionalnom jelovniku, u kojem prevladavaju jela s roštilja ili ona svježe pripravljena u kuhinji, redovita su sezonska osvježenja, kao što su šparoge i artičoke u kasno proljeće, vrganji i lisičarke u jesen ili krvavice sa zeljem zimi.

U Baltazarovoj kuhinji skloni su iznenađenjima i inovacijama, pa pretežito stalni gosti imaju osjećaj da se meni neprestano obnavlja, osvježava i dopunjuje.
Bogata i stručno odabrana vinska lista posve je u skladu s gastronomskim ugledom Baltazara, kojeg eminentni gastro stručnjaci godinama svrstavaju u sam vrh ugostiteljstva u Hrvatskoj.

Gastronomska ponuda matičnog restorana Baltazar nadopunjena je s još jednim atraktivnim sadržajem u sklopu postojećeg ugostiteljskog kompleksa, a to je wine bar Melkior, s ponudom vrhunskih domaćih i inozemnih vina, pogodan za posebna društva, proslave i zabave zatvorenog tipa, te okupljanja uz različite degustacije i prezentacije.

Prostor zaštićene kulturno-povijesne baštine u kojoj je smješten wine bar Melkior, posjetiteljima jamči intimnost, a gastronomska ponuda prilagođena je specifičnim potrebama različitih društava.

Sve novosti pratite na baltazar.hr