ATLANTA Bocca MARAI

Pogodnosti

Restoran Atlanta Bocca Marai pripremio je za sve vlasnike Mastercard i Maestro kartica dva Mastercard menija – Mastercard menu I (Jumbo kozica u marinadi od agruma, salata od svježeg krastavca i jogurta; Tuna steak s blitvom; Čokoladni ganache s krokantom) po cijeni od 215,00 kuna i Mastercard menu II (Kremasti rižoto od komorača i orah; Pačji confit s pjenicom od krumpira, au jus vanilija;  Čokoladni ganache s krokantom) po cijeni od 215,00 kuna.

Adresa
Miramarska 22, Zagreb

Stvoren da pruži više.

ATLANTA Bocca MARAI je nastao zbog naše želje da svojim gostima ponudimo i pružimo više, konstantno upotpunjavajući ponudu i kvalitetu hrane, uz istodobno oplemenjivanje gastro i vinske karte, ali i samog načina prezentacije i konzumacije hrane.

Smješteni smo u samom središtu gradske poslovne zone, u Miramarskoj ulici, samo nekoliko minuta hoda od strogog centra grada. Iza staklenog pročelja prizemlja zgrade Croatia osiguranja pred Vama se otvara zaseban svijet restorana koji se sastoji od nekoliko razvedenih, ali jedinstveno ukomponiranih cjelina koje nude raznolike mogućnosti za Vaš potpuni užitak.

Središnji dio restorana čini prostor sa šezdesetak sjedećih mjesta iznad kojeg se nalazi otvorena galerija zamišljena kao zaseban prostor koji ostavlja dojam određene izdvojenosti uz mogućnost uživanja u pogledu na središnji dio. U restoranu se nalazi i Vip galerija koja je u potpunosti izdvojena i opremljena u skladu sa Vip kriterijima (plazma, internet, osobna posluga).


Gastronomska ponuda bazirana je na ribljim specijalitetima i mediteranskoj kuhinji, ali će Vas dočekati I vrhunski steakovi te raznovrsne tjestenine I rižoti obogaćeni sezonskim plodovima. Naši kuhari u svako jelo unose dodir osobnosti i jedinstvenosti koja je prepoznatljiva i nezamjenjiva svim našim gostima. Sve namirnice koje koristimo u pripremanju hrane kupljene su na način da smo birali najkvalitetnije i najbolje od ponuđenog. Stalna postava našeg osoblja, kuhara, konobara te ostalih pomoćnih radnika, doprinosi zajedničkoj sinergiji i osjećaju zajedništva na kojem nastojimo izgraditi naš unutarnji, ali i vanjski odnos.

Naš je cilj svakome pružiti mogućnost da odabere točno ono što u određenom trenutku želi – privatnost vlastitog doma, poslovni sastanak ili gradsku vrevu uz drage nam ljude. Bila bi nam iznimna čast da naši gosti ne budu samo posjetitelji naše kuće, već naši prijatelji.
Tajna odnosa nije u stvarima koje možemo vidjeti ili dodirom percipirati – tajna je u onome što osjetimo. Zahvaljemo Vam se na povjerenju koje nam pružate.

Sve novosti pratite na www.bocca-marai.hr/

ATLANTA bocca MARAI
Miramarska 22, Zagreb
telefon: +385 1 617 0207
e-mail: atlanta@bocca-marai.hr