Asian Garden

Pogodnosti

Restoran Asian Garden pripremio je za sve vlasnike Mastercard i Maestro kartica tri Mastercard menija po posebnim cijenama:
– Mastercard menu I (proljetna rolada s mesom, piletina s povrćem uz prilog kuhanu rižu i salatu kupusa s curryjem, pohani sladoled) po cijeni od 79,00 kuna
– Mastercard menu II (kiselo-ljuta juha s piletinom, junetina „a la szechuan“ (ljuto) uz prilog kuhanu rižu i salatu od kupusa s curryjem, pohani ananas) po cijeni od 89,00 kuna
– Mastercard menu III (pileća juha s rezancima, pržena patka s povrćem uz prilog kuhanu rižu i salatu od kupusa s curryjem, pohane banane) po cijeni od 109,00 kuna.

Adresa
Strojarska cesta 22, Zagreb
Radno vrijeme

PON – NED 11:00- 23:00


S ponosom predstavlja novu vrstu azijske kuhinje

Asian Garden obiteljski je restoran koji vam s ponosom predstavlja novu vrstu azijske kuhinje koju ste dosad mogli okusiti u gradovima poput Londona, New Yorka ili Hong Konga. Iz azijskog, fascinantnog kulinarskog kontinenta želimo istaknuti kuhinju Kine, Japana, Hong Konga, Tajlanda, Koreje i Malezije.

Nudimo zanimljiva jela i pića koja će za vas pripremiti naš izvrstan tim, a čine izravnu poveznicu s izvornim jelima Azije. Ovo su ukusna tradicionalna jela pripremljena na moderan, zdrav način od kvalitetnih sastojaka s niskim postotkom masnoće i bogatih vitaminima.
Okus, jasnoća začina i svježina proizvoda uvijek su nam na prvome mjestu. Ovakva baza u kombinaciji s pažljivom uslugom Zapada, uobičajenim dobrim vinima, izborom čajeva i sakea omogućuje kulinarsko putovanje u kulturu Azije.

Nadamo se da ćete uživati u posjetu kao što ćemo mi uživati vodeći brigu o vama.

Sve novosti pratite na Facebooku.