Restorani i pogodnosti

Uživajte u kulinarskim delicijama vrhunskih zagrebačkih restorana, plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite brojne pogodnosti!

Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. godine i svim gastroljupcima donosi pregršt pogodnosti, kao što su gratis deserti, vino, aperitiv, Mastercard meniji po posebnim cijenama, popusti… – za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

Najkreativniji vlasnik Mastercard i Maestro kartice otputovat će s pratnjom u Modenu na večeru u najbolji restoran u Europi 2017. godine – Osteria Francescana!

Asian Garden – pogodnosti
Restoran Asian Garden pripremio je za sve vlasnike Mastercard i Maestro kartica tri Mastercard menija po posebnim cijenama – Mastercard menu I (proljetna rolada s mesom, piletina s povrćem uz prilog kuhanu rižu i salatu kupusa s curryjem, pohani sladoled) po cijeni od 79,00 kuna, Mastercard menu II (kiselo-ljuta juha s piletinom, junetina „a la szechuan“ (ljuto) uz prilog kuhanu rižu i salatu od kupusa s curryjem, pohani ananas) po cijeni od 89,00 kuna, Mastercard menu III (pileća juha s rezancima, pržena patka s povrćem uz prilog kuhanu rižu i salatu od kupusa s curryjem, pohane banane) po cijeni od 109,00 kuna.

Atlanta Bocca Marai – pogodnosti
Restoran Atlanta Bocca Marai pripremio je za sve vlasnike Mastercard i Maestro kartica dva Mastercard menija – Mastercard menu I (Jumbo kozica u marinadi od agruma, salata od svježeg krastavca i jogurta; Tuna steak s blitvom; Čokoladni ganache s krokantom) po cijeni od 215,00 kuna i Mastercard menu II (Kremasti rižoto od komorača i orah; Pačji confit s pjenicom od krumpira, au jus vanilija; Čokoladni ganache s krokantom) po cijeni od 215,00 kuna.

Baltazar – pogodnosti
Konzumacijom obroka iz à la carte ponude (u iznosu 100 kn po osobi) u restoranu Baltazar vlasnik Mastercard i Maestro kartica i njegovi gosti biraju između dvije pogodnosti – besplatna rakija po izboru gosta ili besplatan sok Pipi.

Batak Grill – pogodnosti
Za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste restoran Batak Grill osigurao je popust od 10% prilikom konzumiranja obroka.

Bistro Fotić – pogodnosti
Bistro Fotić osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok besplatan digestive – čašu voćne rakije po izboru gosta.

Cheese Bar – pogodnosti
Restoran Cheese Bar pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica koji konzumiraju obrok u restoranu popust od 10% i bocu vina po posebnoj cijeni (po izboru chefa kuhinje).

Delicija Libanesi – pogodnosti
Za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste restoran Delicija Libanesi osigurao je popust od 10% i domaći desert za naručena tri slijeda po osobi. Navedene pogodnosti mogu se ostvariti svaki dan nakon 13 sati.

Bistro Johann Franck (2.kat) – pogodnosti
Restoran Johann Franck pripremio je dvije pogodnosti za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok iz à la carte ponude – popust od 10% i besplatno čašu bijelog ili crnog vina po izboru chefa kuhinje.

Kava Tava – pogodnosti
Restoran Kava Tava osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i goste Mastercard menije po posebnim cijenama. Na izboru su Beef Menu (3x beef Empanade, bulgur salata, domaći krumpir, umak – junetina, jaje, mladi luk, paprika, luk, začinjeno tradicionalnom recepturom iz Tucumana, Argentina) po posebnoj cijeni od 49,60 kuna; Vege Menu (3x vege Empanade, bulgur salata, domaći krumpir, umak – Mozzarella, špinat, rajčica, blitva, češnjak, kukuruz, luk, sjemenke suncokreta, maslinovo ulje) po posebnoj cijeni od 49,60 kuna; Chicken Menu (3x pileće Empanade, bulgur salata, domaći krumpir, umak – piletina, jaje, mladi luk, paprika, masline, luk, začinjeno na tradicionalni sjeverno argentinski način) po posebnoj cijeni od 49,60 kuna.

Konoba Didov san – pogodnosti
Konzumacijom obroka u restoranu Konoba Didov san vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti ostvaruju pogodnost u obliku besplatnog deserta po želji gosta.

Lanterna na Dolcu – pogodnosti
Vlasnici Mastercard i Maestro kartica koji konzumiraju obrok u restoranu Lanterna na Dolcu i plaćaju Mastercard i Maestro karticom te njihovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – popust od 10% i besplatan desert ili besplatna čaša vina po izboru gosta.

Fine Food Lateral – pogodnosti

Restoran  Fine Food LATERAL za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok iz à la carte ponude pripremio je dvije pogodnosti:  pozdrav iz kuhinje (malo predjelo) i popust od 10%.

Uz to, restoran Lateral pripremio je za vlasnika Mastercard i Maestro kartice tri Mastercard Business menija po posebnim cijenama, upotpunjena čašom vrhunskog vina: MENU I (domaći jastučići punjeni kozjim sirom I orasima; Ražnjić svinjske  pisanice punjen lardom, pire od celera, sotirani vrganji; jesen u čaši: bundeva, kesten i karamelizirani orasi) po cijeni od 130 kn, MENU II (salata od pečene cikle i feta sira;   file bijele ribe u listu od blitve, julienne  povrće s kozicama; kolač od maslinovog ulja, krema od sira i limuna, tostirani bademi) po cijeni od 120 kn i MENU III (rižoto od pečene bundeve s chia sjemenkama i dimljenim sirom;  hrskavi pileći zabatak punjen kestenom,   grilano jesenje povrće; krema od lješnjaka u čašici od čokolade) po cijeni od 110 kn.

Pivnica Medvedgrad Ilica – pogodnosti
Konzumacijom obroka iz à la carte ponude u Pivnici Medvedgrad Ilica vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti ostvaruju popust od 10%. Navedena pogodnost odnosi se na grupe do 20 osoba.

Noel – pogodnosti
Za konzumiranje obroka u restoranu Noel vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti dobivaju besplatan desert po izboru chefa kuhinje.

Oranž Streets – pogodnosti
Restoran Oranž Streets pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste dvije pogodnosti – besplatna čaša pjenušca kao aperitiv i Mastercard meni po posebnoj cijeni od 95 kuna (kroketi od drniškog pršuta i paškog sira, sporo kuhana janjeća koljenica, slatko iznenađenje).

Otto & Frank – pogodnosti
Vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Otto & Frank dobivaju besplatnu čašu vina po izboru chefa kuhinje.

Oxbo Wine & Bar Restaurant – pogodnosti
Restoran Oxbo Wine & Bar Restaurant (Hotel Double Tree by Hilton) pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica Mastercard menu po posebnoj cijeni od 195,00 kuna – Mastercard menu (Juha od muškatne buče, ulje od buče i tostirane bučine sjemenke; Popečena tuna s crnim i bijelim sezamom, wasabi pire krumpir, poriluk, gljive, umak od crnog vina i grejpa; Mini pita od muškatne buče, dulce de leche, mascarpone sorbet).

Pod Zidom – pogodnosti
Restoran Pod Zidom osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok besplatno vino po izboru chefa kuhinje.

Sofra Green Gold – pogodnosti
Vlasnici Mastercard i Maestro kartica i njihovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Sofra dobivaju besplatnu čašu pjenušca kao aperitiv po izboru chefa kuhinje.

Submarine Burger – pogodnosti
Restoran Submarine Burger osigurao je za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok u restoranu besplatnu kavu po izboru gosta.

Zinfandel’s – pogodnosti
Za vlasnike Mastercard i Maestro kartica koji konzumiraju obrok u restoranu Zinfandel’s, kao i za njihove goste, osiguran je besplatan desert po izboru chefa kuhinje.