Pravila kreativnog natječaja – MASTERCARD SLADOKUSAC

1. Priređivač Kreativnog natječaja pod nazivom Osvoji večeru za dvoje u naboljem europskom restoranu 2017. godine Osteria Francescana (u daljnjem tekstu Kreativni natječaj) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, OIB 58576890942 (u nastavku Piređivač”. Kreativni natječaj priređuje se radi promocije časopisa StoryGourmet i Mastercard Europe SA, Chaussee de Tervuren 198A, 1410 Waterloo, Belgium, VAT No: T.V.A. BE. 0448.038.446.

2. Pravila Kreativnog natječaja objavljena su na službenoj stranici projekta Mastercard Sladokusac www.sladokusac.hr.

3. Kreativni natječaj otvoren je za sve fizičke osobe državljane Republike Hrvatske. Sudionici Kreativnog natječaja moraju biti punoljetni. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Medije Zagreb d.o.o. te bilo koje druge osobe povezane s ovim Kreativnim natječajem ne mogu sudjelovati. Sudionici ne mogu biti pravne osobe. Sudionik Kreativnog natječaja mora biti vlasnik Mastercard ili Maestro kartice kojom je platio račun u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac. Pritom je važno voditi računa o tome da pogodnost koju restoran sudionik akcije Mastercard Sladokusac pruža vrijedi za plaćanje Mastercard i Maestro karticama. Moguće je da jedna fizička osoba više puta sudjeluje u Kreativnom natječaju, ali prilikom svake nove prijave za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je da osoba pošalje račun/potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro kartice različit od prvotno poslanog računa/potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom.

4. Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je prijaviti se putem www.sladokusac.hr od 1. studenoga 2017., ispuniti online obrazac i što kreativnije odgovoriti na pitanje “Kako bih opisao/la svoj najdraži desert u dvije rečenice?”. Prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju zaprimaju se od 1. studenoga 2017. do 15. siječnja 2018. godine. Prilikom ispunjavanja online obrasca potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, adresa i kućni broj, broj telefona) i voditi računa o ograničenom broju riječi prilikom odgovaranja na pitanje Kako bih opisao/la svoj najdraži desert u dvije rečenice?.

5. Natječaj počinje 1. studenoga 2017. i traje do 15. siječnja 2018. godine, a pobjednika proglašavamo na mrežnoj stranici www.sladokusac.hr 30. siječnja 2018. godine.

6. Fond nagrada sastoji se od jedne nagrade: večera za dvije osobe u restoranu Osteria Francescana. Restoran se nalazi u pokrajini Modena u Italiji. U nagradu su uključeni smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja za dvije osobe, putovanje na odredište, kao i Mastercard slatko iznenađenje za dvije osobe. Nagrada će biti uručena dobitniku nakon završetka Kreativnog natječaja, u roku tri mjeseca od proglašenja pobjednika. Nagrada (večera, putovanje, smještaj) bit će realizirana u roku tri mjeseca od proglašenja pobjednika.

7. Žiri Natječaja čine tri osobe Priređivača – StoryGourmet/Adria Media Zagreb d.o.o.:

  1. Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa StoryGourmet, Adria Media Zagreb d.o.o.
  2. Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju
  3. Branimir Ceboci, direktor prodaje medijskih rješenja, Adria Media Zagreb d.o.o.

8. Sudionik će biti diskvalificiran iz Kreativnog natječaja ako se bude koristio lažnim podacima ili prisvajao sebi tuđe autorsko djelo.

9. Nakon objave fotografije, StoryGourmet ima pravo iskorištavati fotografije u vlastite promotivne svrhe, kao i za objavu u svom časopisu bez prethodnog obavještavanja ili podmirivanja honorara pobjedniku Kreativnog natječaja.

10. Sudionici Kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drukčije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača Kreativnog natječaja prema dobitniku.

11. Proizvodi koji se daju kao nagrade uživaju jednaka jamstva i uvjete servisiranja, kao i proizvodi koji se prodaju u maloprodaji.

12. Sudionici Kreativnog natječaja suglasni su da, bez iznimke, tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o., časopis StoryGourmet i Mastercard Europe SA Podružnica Zagreb d.o.o. mogu koristiti fotografije pristigle na Natječaj u roku 24 mjeseca za potrebe marketinga i promotivnih aktivnosti bez ikakve naknade sudioniku.

13. Adria Media Zagreb d.o.o. se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i/ili smještaja koji su uključeni u nagradu(e). Adria Media Zagreb d.o.o. neće snositi odgovornost ako neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.

14. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Kreativnom natječaju. Osim toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Kreativnom natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući, ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.

15. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Kreativni natječaj e-mailom na adresu: storygourmet@adriamedia.hr.

16. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kreativni natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.

17. U slučaju spora između sudionika ovog Kreativnog natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

18. Kako bi uspješno predao prijavu i sudjelovao u Kreativnom natječaju, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Kreativnog natječaja.