O projektu

StoryGourmet vas poziva na jedinstveno gastronomsko putovanje zagrebačkim restoranima – Mastercard Sladokusac!

Mastercard Sladokusac stigao je i ove jeseni u zagrebačke restorane! Uživajte u kulinarskim delicijama, plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite brojne pogodnosti.

Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. i nudi brojne pogodnosti, kao što su gratis deserti, vino, aperitiv, Mastercard meniji po posebnim cijenama, popusti… – za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

Najkreativniji vlasnik Mastercard ili Maestro kartice otputovat će s pratnjom u Modenu na večeru u najbolji europski restoran 2017. godine – Osteria Francescana!

Vodeći hrvatski gastronomski časopis predstavlja drugu godinu zaredom jedinstven doživljaj Mastercard Sladokusac i poziva vas na gastronomsko putovanje zagrebačkim restoranima. Tijekom akcije Mastercard Sladokusac zagrebački restorani nude niz pogodnosti za plaćanje beskontaktnim i standardnim Mastercard i Maestro karticama.

Neprocjenjivo iskustvo – večera za dvoje u restoranu Osteria Francescana – dar najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice

Najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice koji iskusi gastro doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem europskom restoranu 2017. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i dvodnevni smještaj, putovanje na odredište, kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe. Uz glavnu nagradu, osiguran je i smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja, kao i trošak putovanja. Više o kreativnom natječaju doznajte ovdje.